Zeepkist homepage

Disclaimer

Deze website is door Zeepkist Sales Support met zorg samengesteld. Toch kan het gebeuren dat de informatie op enig moment niet volledig of correct is.

Zeepkist Sales Support kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het ononderbroken functioneren van de website. Wij doen ons best om misbruik te voorkomen, maar zijn niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website via Internet worden verspreid.

Verwijzingen naar websites die niet door Zeepkist Sales Support worden onderhouden zijn informatief. Hoewel we zorgvuldig zijn in onze doorverwijzing, staan we niet in voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren van die websites.

De inhoud van deze website is eigendom van Zeepkist Sales Support. Alle auteursrechten berusten eveneens bij Zeepkist Sales Support.

Als rechthebbende reserveren wij alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen teksten, foto’s, logo's, handelsmerken en grafisch materiaal. U kunt als bezoeker deze informatie niet doorgeven, vermenigvuldigen of verspreiden zonder schriftelijke toestemming van Zeepkist Sales Support. Dit is uiteraard niet van toepassing op informatie van merken en producten die wij ter illustratie gebruiken, zoals op de pagina Social.

Door deze website te bekijken en de informatie die te gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden en beperkingen zoals we die in deze disclaimer hebben verwoord.

Deel dit met anderen

contact

Ik wil graag kennismaken met Zeepkist
Sales Support

Elke positief-kritische reactie is een sprong vooruit.
mr. Nellie Lobbezoo, initiatiefnemer Zeepkist Sales Support

© 2020 Zeepkist Sales Support | disclaimer | colofon