Zeepkist homepage

Sales

Sales

Met welke uitdagingen worstelen uw klanten en welke oplossingen heeft u voorhanden?
Als u iets te bieden heeft waar uw doelgroep om zit te springen, dan wordt verkopen een plezierige activiteit. Om orders te scoren en op te volgen is het wel zo professioneel om de verkoop goed te organiseren en de juiste mensen en middelen in te zetten. Hoe is dat bij u geregeld en waar wringt het? Zeepkist Sales Support lost het samen met u op!

Succesvol verkopen

  • Afspraken maken
  • Aanbevelingen vragen
  • Aan tafel komen
  • Koopgesprekken voeren
  • Offreren en orders scoren

Salesboost met Eventmarketing

Via de sociale media verspreidt nieuws zich razendsnel. Bedrijven spelen er handig op in door aantrekkelijke events te organiseren rond een product of dienst, zoals het unieke tijdelijke Ristorante Del Grano midden in een graanveld. De impact van experience marketing en live momenten hebben een ongekende kracht binnen de marcom-mix. Creativiteit en beleving worden vertaald in keiharde meerwaarde met return on investment.

Klantvoorbeeld: Borrel- en wandelevents bij ZZG zorggroep

Op een krappe markt is het lastig medewerkers werven, vooral als je vasthoudt aan het vacaturedenken. De oplossing: stop met tijdrovende sollicitatiegesprekken en organiseer events! ZZG zorggroep in Nijmegen bracht het in praktijk, samen met GetAware en Zeepkist Sales Support. Het leidde tot een serie sprankelende borrel- en wandelevents waarbij in korte tijd veel nieuwe medewerkers werden gescoord. Het vraagt om een pro-actieve houding, in contact staan met je doelgroep en buiten de gebaande paden durven lopen.

Lees ook Wie zijn wij?, Onze klanten, Presales, Aftersales, Nieuws, Social

Deel dit met anderen

contact

Ik wil graag kennismaken met Zeepkist
Sales Support

Scoren in de verkoop

U heeft power, een goed product en uw salesteam zit te popelen om de markt op te gaan, maar uw doelgroep is niet enthousiast. Bel Zeepkist Sales Support. Wij vinden samen met u een innovatie waarmee u uw klanten inspireert en de verkoop een impuls geeft. Bel: +31(0)6 51 51 15 02.

‘Ik heb altijd naar mijn bedrijven gekeken om niet alleen geld te maken, maar juist als avonturen die mensen kunnen helpen.’
Richard Branson (Britse enfant terrible in de zakenwereld)

© 2020 Zeepkist Sales Support | disclaimer | colofon